Uitvaart
Een mooie en waardige afscheidsviering Het komt regelmatig voor dat tijdens een afscheidsviering foto’s getoond worden in een “normale” PowerPoint presentatie met daaronder een persoonlijk lied. Wanneer het liedje eindigt, worden de foto’s afgekapt en gaat de afscheidsviering plechtig verder. Filmart kan de presentatie mooier, persoonlijker en minder statisch maken.    Het laatste wat je kunt doen, is toch een mooie en laatste tastbare herinnering geven aan het moment. Met maanden aan voorbereiding heeft Filmart 10 fotopresentaties gemaakt, waaruit de nabestaanden kunnen kiezen. De fotopresentatie kunnen wij, indien gewenst, aanpassen aan de lengte van het persoonlijk lied. Een mooie fotopresentatie tijdens de uitvaart is een persoonlijk eerbetoon     aan de overledene. Na het vertonen van de fotopresentatie, legt Filmart uit welke simpele handelingen door u gedaan moeten worden bij het afspelen. (Druk op de link om een mooie indruk te krijgen)
FilMart Media Faciliteiten (Ronnie Filart) Fagot 11      7651 HC     Tubbergen
Tel: 06-51065177 Email: info@filmart.nl
Fotopesentatie 1
Fotopesentatie 2
Fotopesentatie 3
Fotopesentatie 4
Fotopesentatie 5
Fotopesentatie 6
Fotopesentatie 7
Fotopesentatie 8
Fotopesentatie 9
Fotopesentatie 10
De simpele handelingen zijn. 1. Kies een presentatie uit. 2. Kies muziek uit die onder de animatie.                     moet komen. (Ook eigen liedjes) 3. Stuur foto's op via whatsapp naar      Filmart media faciliteiten      Tel: 0651065177      (Zijn het foto's uit een fotoboek. Maak       daar een foto van (zonder flits, maar       maar goed belicht) met uw gsm       en stuur het dan door.       Moet er een tekst bij de foto, stuur       het dan onderaan (als omschrijving)       met de foto mee.       (Graag ontvangen wij minmaal 30 foto's) 4. Stuur uw gegevens, de naam van de       Overledene en waar de uitvaarviering is.
De kosten. Per presentatie zijn wij ongeveer 3 a 4 uur bezig om er een persoonlijke tint aan te geven. Daarom ontvangen wij maximaal 48 uur van tevoren (voor de viering)alle gegevens. U krijgt de presentatie achteraf op een USB stick met een mooie kaft erom heen. Wij zorgen ervoor dat de usb op tijd geleverd wordt. (Mits de gegevens bij ons op tijd binnen zijn. Minimaal 24 uur voor vertoning) Wij vragen slechts 100,00 euro per presentatie. Kiest u 3 animaties dan krijgt u foto animatie 10 er GRATIS bij. Deze kan mooi vertoont worden tijdens de inloop en uitloop van de viering. UW DIERBARE VERDIENT TOCH OOK EEN MOOIERE EN EERVOLLER LAATSTE GROET. Dat is het laatste wat u nog kunt doen.