Video banden
Betamax - Video 2000 - VHS - VHSC Daar zijn ze dan, de eerste videobanden voor de consument. U was een van de gelukkigen wanneer u indertijd deze banden met bijbehorende spelers in huis had. Maar nu decenia later heeft u er niets meer aan, tenzij u nog een speler in huis hebt staan (en ook nog aangesloten op de tv). Het is eenvoudiger om uw videobanden op USB te laten zetten door Filmart Media Faciliteiten.                          De kosten voor het overzetten naar USB / DVD zijn vanaf: € 0.25 per minuut avi voor het zelf monteren op uw pc en wordt voor € 5.00 op een externe HDD gezet. USB v.a. € 20.00 p.st. 32 gig (1000 min) beeld en geluid gemonteerd naar uw wensen. DVD € 15.00 met 2 uur beeld en geluid ongemonteerd in een eenvoudig hoesje. DVD € 7.50 extra voor het maken van een mooi hoesje om uw DVD. € 10.00 per DVD copy inclusief een mooi hoesje om uw DVD. Op een DVD kan 2 uur video worden overgezet. Bijvoorbeeld, videobanden waarvan de tijdsduur van elkaar verschilt, wordt door Filmart bij elke videoband een “menubutton” aangebracht. Dit vergemakkelijk het zoeken naar de desbetreffende band.
Video 8 - Hi8 - Digital 8 Een aantal jaren geleden waren ze nog heel populair voor u en uw camera. Maar nu een aantal jaren later heeft u een nieuwe camera in uw bezit en b.v. uw oude camera functioneert niet meer naar behoren. En daar liggen ze dan.... de “oude” opnames. U kunt ze laten liggen, maar u kunt ze ook door ons laten overzetten op USB. Waardoor u weer een langere tijd kunt genieten van uw “oude” opnames. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. € 0.25 per minuut avi voor het zelf monteren op uw pc en wordt voor € 5.00  op een externe HDD gezet. USB v.a. € 20.00 p.st. 32 gig (1000 min) beeld en geluid gemonteerd naar uw wensen. DVD € 15.00 met 2 uur beeld en geluid ongemonteerd in een eenvoudig hoesje. DVD € 7.50 extra voor het maken van een mooi hoesje om uw DVD. € 10.00 per DVD copy inclusief een mooi hoesje om uw DVD. Op een DVD kan 2 uur video worden overgezet. Bijvoorbeeld,videobanden waarvan de tijdsduur van elkaar verschilt, wordt door Filmart bij elke videoband een “menubutton” aangebracht. Dit vergemakkelijk het zoeken naar de desbetreffende band.
DV mini U bent net van vakantie terug of u bent getuige geweest van een speciale gebeurtenis. Daarbij heeft u alles op een dv-tape gezet van uw camera, maar u heeft geen zin om voor de zoveelste maal uw camera op de televisie aan te sluiten om vervolgens via de camera naar de tv de beelden terug te kijken. Het kan ook anders en veel gebruiksvriendelijker. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. € 0.25 per minuut avi voor het zelf monteren op uw pc en wordt voor € 5.00 op een externe HDD gezet. USB v.a. € 20.00 p.st. 32 gig (1000 min) beeld en geluid gemonteerd naar uw wensen. DVD € 15.00 met 2 uur beeld en geluid ongemonteerd in een eenvoudig hoesje. DVD € 7.50 extra voor het maken van een mooi hoesje om uw DVD. € 10.00 per DVD copy inclusief een mooi hoesje om uw DVD. Op een DVD kan 2 uur video worden overgezet. Bijvoorbeeld, videobanden waarvan de tijdsduur van elkaar verschilt, wordt door Filmart bij elke videoband een menubutton aangebracht. Dit vergemakkelijk het zoeken naar de desbetreffende band.
Mogelijkheden Alles is mogelijk! DVD’s met of zonder menu (met verwijzingen naar bepaalde scènes). Met of zonder hoesje of afbeelding op uw DVD. Voor uw eigen montage alles in avi op uw eigen HDD. Zo kunt u 1 band over laten zetten, maar u kunt ook al uw banden over laten zetten. U krijgt u dan een mooie collectie DVD’s van de videobanden. Of laat uw materiaal op USB stick zetten, bij een stick van 32 GB kan 1000 min video of 8 mm film. ( zie ook de prijslijst voor de mogelijkheden). Auteursrechten: Op het te kopiëren materiaal mogen geen auteursrechten rusten. Tapes met auteursrechten kunnen alleen met schriftelijke toestemming van de rechthebbende(n) gekopieerd worden. Dit geldt ook voor van TV en radio opgenomen programma's!
Betamax
Video 2000
VHS
VHSC
Hi8 - Video 8 - Digital 8
DV mini
FilMart Media Faciliteiten (Ronnie Filart) Fagot 11      7651 HC     Tubbergen
Tel: 06-51065177 Email: info@filmart.nl