Concerten

Filmen

Als het gaat om het filmen van concerten bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk op welke manieren wij concerten  voor u in beeld kunnen brengen

Beeldschermen bij concerten

Naast videoregistratie bij concerten, bestaat ook de mogelijkheid, dat via beeldschermen, de solisten ook nog eens van dichtbij te volgen zijn.Daarnaast worden op deze schermen ook de beelden getoond van het grotere koor en is het mogelijk om het zingende familielid of vriend close-up in actie te zien. De beelden en geluidsopnamen worden door Filmart verzorgd.

Professionele werking

Naast onze eigen studio beschikken we over een eigen kraan van 10 meter hoog met gemotoriseerd draaihoofd op afstandsbediening, een draagbare jib op statief met dolly, een slider, een steadicam, draagbare ledverlichting om op locatie te filmen, etc. Ook kunnen wij evenementen livestreamen. Inclusief 8 professionele camera opnames en remixes inclusief dronebeelden met eventueel betaald kijken. Al dit materiaal draagt ertoe bij dat Filmart uiterst professionele shots kan afleveren, die een hoge productiewaarde hebben.

Evenement of sfeerreportage

Een film van een evenement is een blijvende herinnering aan een bijzondere dag. Een evenement, film- of sfeerreportage is het ideale promotie instrument om uw activiteiten onder de aandacht te brengen.

Chat openen
Hallo đź‘‹
Kunnen we je helpen?