Welkom bij FilmArt Evenementen

Waar de magie van film en kunst tot leven komt! Ontdek een boeiend programma vol met inspirerende films, betoverende kunstwerken en boeiende discussies, allemaal samengebracht op één plek.

Onze evenementen beloven een onvergetelijke ervaring te worden, vol met spannende momenten en ontmoetingen met getalenteerde filmmakers en kunstenaars. Van indrukwekkende filmvertoningen tot intieme kunstexposities, er is voor elk wat wils.

Dompel jezelf onder in de wereld van cinematografie en creativiteit, terwijl je geniet van een gevarieerd aanbod van films, variërend van internationale meesterwerken tot lokale juweeltjes. Laat je inspireren door de verhalen die op het grote scherm tot leven komen en beleef de kracht van filmkunst.

Naast filmvertoningen bieden we ook een platform voor getalenteerde kunstenaars om hun werk te presenteren en te delen met een gepassioneerd publiek. Verken een scala aan artistieke expressies, van schilderijen tot fotografie, en laat je verrassen door de creatieve diversiteit.

En dat is nog niet alles! Onze evenementen worden verrijkt met boeiende discussies en interactieve sessies, waar je de kans krijgt om in gesprek te gaan met filmmakers, kunstenaars en andere enthousiastelingen. Ontdek de verhalen achter de creaties en laat je inspireren door de passie en toewijding van de makers.

Klaar om deel uit te maken van deze unieke ervaring? Bekijk onze evenementenagenda en reserveer snel je tickets. Bereid je voor op een onvergetelijke reis door de wereld van film en kunst bij FilmArt Evenementen!

Onze Diensten: Meer dan Opnames

Bij FilmArt gaan we verder dan alleen opnames. We bieden ook expertise in geanimeerde presentaties en betrouwbare livestreaming. Of het nu gaat om het vastleggen van een moment of het delen van een boodschap met de wereld, wij hebben de vaardigheden en technologie om het mogelijk te maken.

Koorvideomontages op maat

Bij FilmArt gaan we verder dan alleen zang. We bieden ook expertise in geanimeerde presentaties en betrouwbare livestreaming, specifiek gericht op kooroptredens. Of het nu gaat om het vastleggen van een kooroptreden of het delen van harmonieën met de wereld, wij hebben de vaardigheden en technologie om het mogelijk te maken.

Druk op de onderstaande links voor video's van onze evenementen

Druk op de onderstaande links voor video's van onze evenementen

Wij leveren ook opnames buiten 

Bij FilmArt vangen we de essentie van bijzondere gelegenheden in adembenemende buitenopnames. Of het nu gaat om de stralende glimlach van een bruidspaar, de serene schoonheid van een uitvaartceremonie of de betoverende sfeer van een natuurlijke setting, onze cinematografie brengt elke emotie tot leven.

Stap buiten de gebaande paden en laat ons jouw momenten vastleggen in filmische pracht. Ontdek hoe onze lens de magie van jouw speciale dag kan vasthouden, om voor altijd te koesteren.

FilmArt – Waar herinneringen een meesterwerk worden.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?