Herbeleef Uw Mooiste Dag Met Een Huwelijksvideo

Laat ons uw huwelijksdag vastleggen met prachtige beelden, gemonteerd met leuke effecten, animatie en muziek. Met een videoreportage van Filmart beleeft u uw huwelijksdag elke keer weer opnieuw. We garanderen optimale beeld- en geluidskwaliteit met onze HD Digitale Videocamera en digitale verwerking. De samenvatting van de bruiloft duurt ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van de gebeurtenissen). Ook kunnen wij hiervan een mooie aftermovie maken voor de socials. 

Ontdek de Mogelijkheden voor Uw Trouwfilm

Bent u nieuwsgierig naar hoe uw huwelijksdag eruit zou kunnen zien? Filmart biedt u geheel vrijblijvend de mogelijkheid om een samenvatting van eerder gemaakte huwelijksreportages op USB te bekijken, met eventueel een toelichting. Als u een totaal andere dagindeling of activiteit op uw huwelijksdag wilt laten vastleggen, is dat ook mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

/ Videograaf

Een ervaren videograaf zal in overleg minimaal 4 uur aanwezig zijn op uw huwelijksdag om alle belangrijke momenten vast te leggen.

/ Prachtige momenten

Alle mooiste momenten van uw huwelijksdag worden professioneel gemonteerd tot een prachtige film van ongeveer 1 uur en 30 minuten. Deze film wordt gepresenteerd in een mooie kaft, voorzien van een afbeelding van uw huwelijksdag.

/ Videoclip

Naast de volledige film ontvangt u ook een kortere videoclip van ongeveer 15 minuten, waarin de hoogtepunten van uw huwelijksdag worden samengevat.

/ Special Effects

Alle beelden en geluiden worden professioneel nabewerkt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Indien gewenst kunnen speciale effecten worden toegevoegd om uw film nog specialer te maken.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?