Voorstellingen

Als het gaat om het filmen van voorstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk welke soorten voorstellingen wij voor u in beeld kunnen brengen

Filmart Media Faciliteiten legt uw toneelvoorstelling vast met meervoudige cameraregistratie voor een professioneel eindresultaat. Elke opname wordt met zorg bewerkt en voorzien van een prachtige kaft, zodat de magie van het theater niet alleen behouden blijft, maar ook schitterend wordt gepresenteerd.

Services Standaard Luxe
Professionele 4K opname
USB safecase incl. artwork
Op locatie geleverd
Afspeelbaar op TV en PC
Binnen 3 weken klaar
De school wordt gefilmd
Het schminken wordt gefilmd
Het afscheidsfeest wordt gefilmd
Evt. extra foto’s en video’s
Android telefoon- en tablet adapter
Iphone- en Ipad adapter
Prijzen €15 per USB Minimale afname 15 stuks €25 per USB Minimale afname 15 stuks

Afscheidsmusical

Stel je eens voor dat je jaren later kunt terugkijken en jezelf ziet schitteren op het podium. Dankzij Filmart wordt wordt deze droom werkelijkheid! We hebben ervoor gezorgd dat de volledige musical professioneel wordt vastgelegd in adembenemend 4K-beeldkwaliteit. Van het begin tot het eind, inclusief alle hoogtepunten en emoties, zodat je de magie opnieuw kunt beleven. Het is jouw moment om te stralen, en we willen ervoor zorgen dat je school in de shijnwerpers staat. Met Filmart Media Faciliteiten brengen we de musical tot leven als nooit tevoren. We leveren een complete film met een perfecte opbouw, zodat je niet alleen terugkijkt op een geweldige schooltijd, maar ook op een onvergetelijke eindmusical. Mis deze unieke kans niet! Laat ons je helpen om jouw schooltijd op een prachtige manier af te sluiten. Kom naar de eindmusical en geef jezelf de mogelijkheid om in de toekomst opnieuw te genieten van dit bijzondere moment. Filmart Media Faciliteiten staat voor je klaar om de musical op een professionele manier vast te leggen en af te leveren.

Druk hieronder voor de promotie video van onze afscheidsmusicals

Carnavalsgala

De gezelligste tijd van het jaar!

Waarom zou u die gezelligheid niet voor altijd in huis halen met Filmart Media Faciliteiten?Het is vaak lachen bij gala avonden van uw carnavalvereniging. En vergeet de mooie carnavalsoptochten niet, waar maanden door vele vrijwilligers met hart en ziel aan gewerkt is. Het is te mooi om dit evenement niet vast te laten leggen. Heerlijk nagenieten!
Wij maken ook geanimeerde aankondigingen bij de carnaval(gala)!

Zie voorbeeld hiernaast 

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?